среда, 27 августа 2008 г.

слухи

У польському інтернеті з'явилися повідомлення про те, що в південно-східній частині країни зафіксований підвищений рівень радіації, нібито після інциденту на Чорнобильській АЕС, повідомляє Newsru.com

Представник регіонального центру по надзвичайних ситуаціях в польському місті Любліне завірив, що рівень радіації знаходиться в межах норми. Фізичний факультет Університету імені Марії Ськлодовськой-кюрі також не говорить про які-небудь відхилення від норми.

Чутки поширилися наступного дня після того, як українське підприємство "Енергоатом" також було вимушене спростовувати інформацію, що з'явилася у вівторок, про аварію на одній з атомних електростанцій України з подальшим викидом радіоактивних речовин в довкілля.

"Все чотири атомні станції працюють стабільно і надійно. Радіаційне, протипожежне і екологічне перебування на промислових майданчиках українських АЕС — в межах норми. Викидів радіоактивних речовин не зафіксовано", — наголошується в повідомленні прес-служби "Енергоатома", оператора всіх АЕС України, що діють.



Докотилося і до нашого міста, люди дзвонять один одному і запитують подробиці. Чутки обростають чутками...

Комментариев нет: